Ankesa

Nuk jeni të kënaqur me shërbimet tona? Keni ankesa për furnizimin me ujë apo rrjetin e kanalizimeve? Ju lutemi te plotësoni formen më poshtë që të informohemi se çfarë nuk shkon mirë në mënyrë që të ndërhyjmë. Për ne është shumë e rëndësishme që konsumatori të jetë i kënaqur. Do ta trajtojmë ankesën tuaj sapo të mundemi dhe do t’ju njoftojmë përkatësisht.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Gjinia
Emri
Adresa

Si funksionon?

Kur të klikoni butonin ‘Dërgo’, ky formular raportimi ruhet në serverin tonë dhe njoftohemi nëpërmjet email. Ne do ta trajtojmë raportimin tuaj me prioritet dhe do t’ju njoftojmë për çdo veprim që do të ndërmarrim nëpërmjet email, telefonit apo kontaktit në terren. Në mënyrë që t’ju kontaktojmë, është shumë e rëndësishme që të plotësoni saktë të dhënat tuaja.

Na Kontaktoni

Na dërgoni email në
info@kru-hidromorava.com

Adresa: 
Rr. Vëllezrit Gërvalla, Nr. 71,
Gjilan, Republika e Kosovës