Kërkesa

Të nderuar konsumatorë të KRU” Hidromorava” Sh.A Gjilan, duke plotësuar formularin më posht ju mund të parashtroni kërkesa të ndryshme varësisht prej nevojës suaj, si dhe pyetje të tjera për shërbimet tona.
Ne do ta trajtojmë kërkesën tuaj me prioritet dhe do t’ju njoftojmë përkatësisht.
Në mënyrë që t’ju kontaktojmë, është shumë e rëndësishme që të plotësoni saktë të dhënat tuaja.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Gjinia
Emri
Adresa

Si funksionon?

Kur të klikoni butonin ‘Dërgo’, ky formular kërkese ruhet në serverin tonë dhe njoftohemi nëpërmjet email. Ne do ta trajtojmë kërkesën tuaj me prioritet dhe do t’ju njoftojmë për çdo veprim që do të ndërmarrim nëpërmjet email, telefonit apo kontaktit në terren. Në mënyrë që t’ju kontaktojmë, është shumë e rëndësishme që të plotësoni saktë të dhënat tuaja.

Na Kontaktoni

Na dërgoni email në
info@kru-hidromorava.com

Adresa: 
Rr. Vëllezrit Gërvalla, Nr. 71,
Gjilan, Republika e Kosovës