Raportime

Duke plotësuar formularin e më poshtëm ju mundësohet raportimi për problemet me të cilat ju përballeni, duke filluar nga prishja e rrjetit të ujësjellsit apo të kanalizimit, probleme me ujë të pijshëm, keqpërdorime, kyqje ilegale etj, ju na mundëson neve KRU Hidromoravës që së bashku të zgjedhim problemet me të cilat ju si konsumatorë ballafaqoheni.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Gjinia
Emri
Adresa
One file only. 128 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, png, jpeg.

Si funksionon?

Kur të klikoni butonin ‘Dërgo’, ky formular raportimi ruhet në serverin tonë dhe njoftohemi nëpërmjet email. Ne do ta trajtojmë raportimin tuaj me prioritet dhe do t’ju njoftojmë për çdo veprim që do të ndërmarrim nëpërmjet email, telefonit apo kontaktit në terren. Në mënyrë që t’ju kontaktojmë, është shumë e rëndësishme që të plotësoni saktë të dhënat tuaja.

Na Kontaktoni

Na dërgoni email në
info@kru-hidromorava.com

Adresa: 
Rr. Vëllezrit Gërvalla, Nr. 71,
Gjilan, Republika e Kosovës