Step 1.

Karta e konsumatorit

Vizioni i KRU “Hidromorava” sh.a. është të jetë një pikë referimi rajonale në ofrimin e shërbimeve të ujit dhe mirëmbajtën e ujërave të zeza që përmbushin standardet më të larta ndërkombëtare në cilësinë, nivelet e shërbimit dhe kënaqësinë e konsumatorëve.

Lexo më shumë

Shërbimet për konsumatorë

Kërkesat dhe udhëzimet

Të gjithë Ju që jeni konsumatorë të KRU Hidromorava Sh.A. mund të bëni kërkesa për shërbime të ndryshme, varësisht prej nevojës suaj...

Lexo më shumë

Shërbimet për konsumatorë

Keni parregullsi?

Nëse mendoni se në ndonjë mënyrë ju është bërë parregullsi në lidhje me faturat e ujit (apo në kartelën e llogarisë suaj), nga KRU Hidromorava sh.a....

Lexo më shumë

Informatë

Organogrami

Informatë mbi orgranogramin në KRU Hidromorava

Lexo më shumë

Informate

Historiku

Furnizimi me ujë të pijshëm i qytetit të Gjilanit nga ujësjellësi publik, fillon aty kah viti 1940 ...

Lexo më shumë

Informate

Bordi

Informatë mbi bordin menagjues të Kru Hidromorava

Lexo më shumë

Buletini informativ

Informohuni për të gjitha lajmet e fundit dërguar në emailin tuaj disa herë në muaj. Përditësimet dhe lajmet për të gjitha kategoritë do t’ju dërgojmë.

    Lajmëro keqpërdorimin

    KRU Hidromorava ka njësinë e Auditimit të Brendshëm, e cila kujdeset që kompania të jetë profitabile dhe në shërbim të konsumatorëve, por kjo nuk mund të bëhet vetëm. Për çfarëdo sjellje jo të mirë apo veprime të kundërligjshme, si nga punëtorët e kompanisë apo edhe nga qytetarë jo të ndërgjegjshëm, mund të plotësoni formën me posht apo me postë elektronike audit@kru-hidromorava.com.