ankesa

Nuk jeni të kënaqur me shërbimet tona? Keni ankesa për furnizimin me ujë apo rrjetin e kanalizimeve? Ju lutemi te plotësoni formen më poshtë që të informohemi se çfarë nuk shkon mirë në mënyrë që të ndërhyjmë. Për ne është shumë e rëndësishme që abonenti të jetë i kënaqur. Do ta trajtojmë ankesën tuaj sapo të mundemi dhe do t’ju njoftojmë përkatësisht.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Gjinia
Emri
Adresa