Aksion për Grumbullimin e Borxheve dhe Identifikimin e Kyqjeve Ilegale ndaj Ujësjellësit

Gjila, 30 gusht 2023-Aksion për Grumbullimin e Borxheve dhe Identifikimin e Kyqjeve Ilegale ndaj Ujësjellësit
🚱Inspektorët, identifkuan dhe shkyçën lidhje ilegale në fshatin Velekince.
➡️Inspektuesit e KRU”Hidromorava”, më të angazhuar dhe të përkushtuar se kurrë për të indetifikuar kyqjet ilegale.