Ekipet teknike të mirëmbajtjes evitojnë rrjedhjen e ujit në rrugën “Muharrem Ibrahimi”

Gjilan, 30 gusht 2023- Ekipet teknike të mirëmbajtjes evitojnë rrjedhjen e ujit në rrugën “Muharrem Ibrahimi”.
➡️Falë një bashkëpunimi të ngushtë dhe të koordinuar të ekipit të mirëmbajtjes, inxhinierëve, menaxherëve të divizioneve dhe menaxhmetit në krye me kryeshefin ekzekutiv Ymer Salihun, po bëhet një punë e shkëlqyeshme në menaxhimin e infrastrukturës së ujësjellësit për të parandaluar rrjedhjet e pautorizuar dhe për të optimizuar sistemin e ujësjellësit.
💧Uji është një burim jetik dhe i ndjeshëm, kështu që përkushtimi ndaj menaxhimit të tij të qëndrueshëm ka ndikim të thellë dhe të gjatë për të ardhmen tonë.
➡️Vazhdojm punën me angazhim dhe përgjegjësi, duke ndërmarr hapa konkretë për të adresuar sfidat që ndikojnë në burimin më të çmuar në jetë- UJIN.💧