Anulohet konkursi publik për vende të lira të punës

Anulim i konkursit për vende të lira të punës në KRU “Hidromorava”-sha Gjilan:

 

  1. Një /1/ Laborant për analiza mikrobiologjike;
  2. Një /1/ Zyrtar të prokurimit
  3. Një /1/ zyrtar ligjor
  4. Një/1/ zyrtar për pagesa dhe raportim

 

Për më shumë detaje, shkarko dokumentin më poshtë…