Njoftim për konsumatorët e Komunës të Novobërdes

Të nderuar konsumator ju njoftojm që për shkak të rreshjeve të shiut në pjesën e Novëbërdës, ka shkaktuar ngritje të turbullirës, andaj, ju ftojm që ujin e ujësjellësit mos ta përdorni për pije deri në njoftimin e rradhës.

Stafi i laboratorit të KRU ” Hidromorava” është duke e përcjellë vazhdimisht cilësin e ujit dhe në momentin që kemi vlera mbrenda normave të lejuara për konsumim të ujit të pijes, ne do t’ju informojmë me kohë.
Ju falemnderojmë për mirëkuptim!
Për çdo informatë shtesë, ju lutem kontaktoni
Tel:044983071, fix:0280326980,
Kujdestaria inaktive :044719813