Njoftim për konsumatorët e qytetit të Kamenicës

KOMPANIA RAJONALE E UJËSJELLËSIT “HIDROMORAVA” SH.A – GJILAN, NGA SOT KA HAPUR ARKËN E RE NË QYTETIN E KAMENICËS

Të nderuar konsumatorë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Hidromorava” sh.a.- Gjilan, ju njoftojm që nga sot, është hapur arke re në qytetin e Kamenicës, me lokacion në lagjen Iliria, rruga Adem Jashari, nr. 216.
Arka është në shërbim për të gjithë konsumatorët e KRU”Hidromorava”, të cilët munden të kryejn shërbime dhe të paguajn faturat e ujësjellësit rajonal në këtë pikë.
Po ashtu, ju rikujtojmë që pagesat mund t’i bëni edhe nëpër të gjitha Bankat Komerciale, Postën e Kosovës, Institucionet Mikrofinanciare si: Western Union, Capital Ria dhe Vllesa.
Për çdo informatë shtesë, ju lutem kontaktoni- Njësin e Kamenicës
Tel:044 983 093,
044 983 106,
044 983 107
Ju faleminderit!