Ndërprerje të furnizimit me ujë

Të nderuar konsumatorë të “KRU” Hidromorava” SH.A Gjilan
Ju njoftojmë që për shkak të një defekti që është shkaktuar në gypin kryesor DN 250 mm AC në rrugën Ibrahim Rugova, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë deri nesër me datën 14.03.2022, ndërprerja e furnizimit me ujë vlenë për lagjet: Ibrahim Rugova, 7 Shtatori, Komandant Drini, Pajazit Ahmeti, Nikolla Teslla dhe Mark Gashi.
Kompania do të ju mbajë të informuar për ecurinë e punëve, përderisa ekipet tona të mirëmbajtjes janë duke punuar dhe u munduar maksimalisht që sa më shpejt ta sanojnë defektin dhe ta kthejn furnizimin me ujë në mënyrë të rregullt.
Ju falemnderojmë për mirëkuptim!
Për çdo informatë shtesë, ju lutem kontaktoni
Tel:044983071, fix:0280326980,
Kujdestaria inaktive :044719813