Njoftim për konsumatorët të fshatit Koretin

Të nderuar konsumator ju njoftojm që për shkak të disa problemeve teknike që janë shfaqur në rrjetin e ujësjellësit, uji herë pas here do të vijë i trubullt në rubinetat tuaja, andaj ju lutem që ujin e ujësjellësit mos ta përdorni për pije deri në njoftimin e rradhës.
Ekipet e tona teknika janë duke punuar që sa më shpejt ta rregullojn defektin ndërsa stafi i laboratorit të KRU ” Hidromorava” është duke e përcjellë vazhdimisht cilësin e ujit dhe në momentin që kemi vlera mbrenda normave të lejuara për konsumim të ujit të pijes, ne do t’ju informojmë me kohë.
Ju falemnderojmë për mirëkuptim!
Për çdo informatë shtesë, ju lutem kontaktoni
Tel:044983071, fix:0280326980,
Kujdestaria inaktive :044719813