NJOFTIM PËR ANULIM TË PJESSHËM TË KONKURSIT

Gjilan, 08 Qershor 2023- NJOFTIM PËR ANULIM TË PJESSHËM TË KONKURSIT
Kryeshefi Ekzekutiv i KRU “Hidromorava” SH.A – Gjilan njofton të gjithë aplikantët për pozitën e shpallur “Zyrtar i Çertifikuar për Pagesa” sipas konkursit të shpallur me nr.47 të datës 23.03.2023 dhe në të përditshmen “Zëri” të datës 23.03.2023, anulohet pjesshëm pika 1. E konkursit të publikuar vendi i punës:
– Zyrtar i Çertifikuar për pagesa –